Stubovi

Metalni stubovi

Metalne stubove radimo od čeličnih cevi u dimenzijama koje Vi tražite. Najoptimalnije je izabrati stub od Ø40mm ili Ø51mm. Metalni stub je obrađen, ofarban dva puta osnovnom bojom, zatim emajl lakom za metal u boji koju Vi želite, ima kukice za vezivanje žice i postavljanje ostalog pratećeg materijala koji se može montirati uz žicu – ``univerzal pletivo``.

Plastificirani metalni stubovi

Plastificirani metalni stubovi se rade od čeličnih cevi debljine Ø40mm sa oblogom od plastike od 1mm. Visine od 1,5m do 2,5m.

Betonski stubovi

Betonske stubove radimo na vibro-presi uz obaveznu čeličnu armaturu. Standardne visine betonskih stubova su od 1,5m do 2,5m. Dimenzije u četvrtastom obliku sa oborenim ivicama 10x10 cm, okrugli betonski stubovi se izrađuju u visinama od 1.5m do 2,5m sa prečnikom od Ø110.

Drveni stubovi

Drveni stubovi su najjeftiniji stubovi za ograđivanje, najveću primenu imaju na poljoprivrednim gazdinstvima koja se bave stočarstvom. Imamo drvene stubove u okruglom i četvrtastom obliku u različitim visinama. Klasifikovani su u promerima od 10 do 15 cm u prečniku.

Pocinkovani stubovi

Pocinkovani stubovi su čelični stubovi koji se potapaju u rastopljeni rastvor cinka. Ovakve stubove možete dobiti kod nas zahvaljujući dobroj saradnji sa renomiranim preduzećem koje obavlja cinkovanje naših stubova visoko kvalitetnom tehnologijom. Kod ovih stubova kao i kod ostalih moguće je naruciti sve dimenzije.